Uw familie & uw gezin

Uw familie & uw gezin

Uw familie is uw belangrijkste baakn. Een huwelijk of een echtscheiding, adoptie en nationaliteit, onderhoudsgeld en een omgangsregeling, overlijden en nalatenschap,… het familierecht is zeer divers. Baakn neemt u als discrete juridische partner bij de hand. 

Scroll
Een leven samen

Een leven samen

Wanneer u begint aan een leven samen met uw partner zijn er naast de praktische ook enkele juridische zaken die u best in orde brengt. Gaat u samenwonen of trouwen en horen daar een huurwoning of een eigen woning bij? Krijgen jullie kinderen samen, of zijn er kinderen uit eerdere relaties? U kan beroep doen op BAAKN bij alle uitdagingen waar u, uw partner of uw kinderen mee geconfronteerd worden. 

Een leven apart

Een leven apart

Ook wanneer een huwelijk eindigt, staan we voor u klaar. 

Kiest u er zelf voor om uit elkaar te gaan of net niet, wij behartigen uw belangen bij de echtscheiding. Ook bij het vastleggen van de omgangsregeling voor de kinderen of het bepalen van de alimentatie staan wij u bij.    

Meer info

Familiale aansprakelijkheid

Uw kinderen halen kattenkwaad uit of achten zich graffitikunstenaar, u loopt een chinese vaas omver in de antiekwinkel of uw zoon maakte een doelpunt in het venster van de buurman, shit happens.  Voor elk geval is er een BAAKN. 

Het leven is eindig

Het leven is eindig

Wees voorbereid en laat uw naasten achter met een mooie herinnering, en niet in ruzie. Een testament of een uitgebreide vermogensplanning. Een schenking of een bijzonder legaat. 

We geven u uitleg voor een weloverwogen keuze.

Wanneer u zelf iemand verliest zijn de juridische aspecten vaak een zware last waar u op dat ogenblik niet onmiddellijk de kracht voor vindt. BAAKN staat u bij om alles correct en sereen te laten verlopen.

logo logo