Uw juridische houvast, zowel professioneel als persoonlijk .

Scroll

Al decennia geboeid door kwaliteit.

BAAKN is een kantoor dat traditie en innovatie verenigt. We beroepen ons op meer dan 40 jaar ervaring. Steeds droegen we kwaliteit hoog in het vaandel en dat doen we vandaag nog. Door voortdurende verrijking op technologisch en juridisch gebied, bieden wij onze cliënten een doorgedreven kwaliteit. 

BAAKN is een modern kantoor gebaseerd op decennia ervaring. Dankzij digitalisering en modernisering combineren we traditie en future-readyness. Baakn biedt u persoonlijk maatwerk gericht op juridisch comfort en  ontzorging. Ons kantoor zal nooit het vertrouwelijke inruilen voor het onpersoonlijke.  

Ontdek ons kantoor
Al decennia geboeid door kwaliteit.

Wat onze cliënten zeggen

LIMA

Baakn begrijpt wat er op het spel staat voor ons bedrijf! Complexe juridische kwesties worden vertaald naar helder advies!

SVEA SOLAR

Ideaal voor ondernemers op zoek naar betrouwbare en deskundige juridische hulp. Baakn biedt praktische juridische oplossingen én kwaliteit!

INCENDIN

De dagelijkse corporate begeleiding van BAAKN is prima!

Arcade

De advocaten van BAAKN zijn niet alleen deskundig, maar ook echt betrokken bij hun cliënten. Een absolute aanrader voor iedereen die juridische kwaliteit zoekt.

Uw belangen zijn ons oriëntatiepunt.

Uw belangen zijn ons oriëntatiepunt.

De belangen van onze cliënten staan te allen tijde centraal. De behandeling van het dossier en de service die we bieden zijn dan ook verschillend voor elke cliënt. Wij werken op maat en transparant. Elke cliënt krijgt van ons een gepersonaliseerde aanpak waarbij hij actief wordt betrokken. 

Ontdek onze expertise
logo logo