Uw privébelangen

Een levenswandel is zelden zonder bochten of heuvels. U vindt BAAKN telkens wanneer het nodig is, bij elke meander, elk kruispunt, elke splitsing, elke storm.  

Scroll
Uw familie & uw gezin

Uw familie & uw gezin

Alle aspecten van uw familiale leven horen thuis onder de noemer familierecht. Vanzelfsprekend gaat het dan over huwelijk en echtscheiding, maar ook adoptie, nationaliteit, onderhoudsgeld, schenkingen en omgangsregeling voor de kinderen. BAAKN staat aan uw zijde. In vele van deze omstandigheden kan BAAKN u bijstaan en bij betwistingen uw belangen verdedigen. 

Meer informatie
Uw job

Uw job

Op een dag vindt u de job van uw leven… of helaas toch weer niet. Ervoor zorgen dat elk aspect van uw tewerkstelling duidelijk is, en het contract beantwoordt aan uw verwachtingen, kan bijdragen tot het halen van plezier en voldoening uit uw werk. Komt het tot een conflict met uw werkgever, dan staan wij u graag bij. Ook wanneer u het bedrijf verlaat, kan u bij BAAKN terecht.

Meer informatie
Uw vermogen

Uw vermogen

Geld maakt niet gelukkig. Maar een goed beheer ervan brengt zeker geen ongeluk. 

Wanneer u wil schenken aan uw petekind, wanneer u gaat scheiden en het gemeenschappelijk vermogen verdeeld moet worden, wanneer er een familieruzie ontstaat over een nalatenschap, wanneer u de zorgvolmacht krijgt van een van uw ouders, … Beslissingen over uw vermogen neemt u graag geïnformeerd. BAAKN geeft u graag advies.

Meer informatie
Uw woning

Uw woning

U wil een woning kopen of verkopen, huren of verhuren? Daar komt heel wat bij kijken. Wanneer u in aanraking komt met koop- of huurcontracten is het altijd een goed idee een advocaat te raadplegen. Zo voorkomt u toekomstige conflicten. Is de band met uw (ver)huurder goed, maar die met uw buren wat minder, dan kan u ook beroep doen op BAAKN.

Meer informatie
Schade & Verzekering

Schade & Verzekering

Bent u het slachtoffer van schade? Een auto-ongeval of een lekkend dak? Dan wenst u uiteraard vergoed te worden. De juiste expertises moeten worden uitgevoerd en de schadevergoeding moet correct berekend worden. 

Ook wanneer u zelf schade heeft veroorzaakt kan u op BAAKN rekenen. Wij gaan na of uw verzekering kan worden aangesproken en behartigen al  uw belangen.

Meer informatie
Bouwconflict

Bouwconflict

In het bouwproces kan veel mislopen zowel voor bouwheer als voor aannemer. Een deel van de werken wordt slecht uitgevoerd, een onderaannemer gaat er met het materiaal vandoor, de facturen komen niet overeen met de geleverde werken of u wordt als aannemer niet vergoed. U staat er niet alleen voor: BAAKN ondersteunt u als bouwheer, maar ook als aannemer. 

Meer informatie
Verkeer

Verkeer

Rijden onder invloed, overdreven snelheid, rijden zonder rijbewijs, vluchtmisdrijf… verkeersdelicten worden steeds strenger bestraft. Misschien kreeg u een boete in de brievenbus, of werd u gedagvaard voor de politierechtbank. Het is steeds een goed idee u te laten bijstaan door een ervaren advocaat. BAAKN verleent u het nodige advies of staat u bij voor de politierechter. 

Meer informatie
Strafrecht

Strafrecht

Een genster werd plots een vuurhaard. Escalatie zit soms in een kleine donkere hoek van het leven.

Zowel een dader als een slachtoffer kan in aanraking komen met justitie. Een uit de hand gelopen discussie, een eenmalige misstap, slachtoffer van een overval of handel in verboden middelen, het is steeds aangewezen u te laten bijstaan door een advocaat. Wanneer u dient te verschijnen voor de rechtbank zorgen wij ervoor dat u alle procedures begrijpt en verdedigen wij uw belangen.

Meer informatie
Uw belangen zijn ons oriëntatiepunt.

Uw belangen zijn ons oriëntatiepunt.

Neem contact met ons op
logo logo