Uw job

Uw job

Op een dag vindt u de job van uw leven… of helaas toch weer niet. Ervoor zorgen dat elk aspect van uw tewerkstelling duidelijk is, en het contract beantwoordt aan uw verwachtingen, kan bijdragen tot het halen van plezier en voldoening uit uw werk. Komt het tot een conflict met uw werkgever, dan staan wij u graag bij. Ook wanneer u het bedrijf verlaat, kan u bij BAAKN terecht.

Scroll
Uw nieuwe job

Uw nieuwe job

Zorg dat uw job vertaald is in een mooi contract. Soms kan dit eenvoudig maar soms is het complex, denk maar aan het arbeidsreglement, de toepasselijke CAO of uw voordelen in natura. BAAKN reikt u de juiste clausules aan.

Uw carrière

Uw carrière

Een carrière is zelden vlak en monotoon. Komt u in aanmerking voor een promotie, gaat u in het buitenland werken of verhuist uw bedrijf naar een andere locatie? Een wijziging in uw job zorgt vaak voor een wijziging in uw contract. Wij geven graag advies. Ook conflicten met uw werkgever of een arbeidsongeval kunnen aanleiding geven tot het consulteren van een advocaat.

Uw vertrek

U overweegt om van job te veranderen. Of u wordt onverwacht ontslagen door uw werkgever. Bent u het niet eens met de dringende reden of een ander aspect van uw ontslag? Wat is de opzeg en kan u financieel verder? Hoeveel vakantiedagen heeft u nog? Is er outplacement? Tal van vragen waarmee u bij BAAKN terecht kan.

logo logo