Uw woning

Uw woning

U wil een woning kopen of verkopen, huren of verhuren? Daar komt heel wat bij kijken. Wanneer u in aanraking komt met koop- of huurcontracten is het altijd een goed idee een advocaat te raadplegen. Zo voorkomt u toekomstige conflicten. Is de band met uw (ver)huurder goed, maar die met uw buren wat minder, dan kan u ook beroep doen op BAAKN. 

Scroll
Uw eigen plek

Uw eigen plek

U heeft een huis gevonden en wil er een thuis van maken. Of het nu om een eerste woning, een (buitenlandse) vakantiewoning of een huurwoning gaat. Alles moet zo vlot mogelijk verlopen. Wij begeleiden u graag bij de aankoop en de verdere opvolging van uw stek. 

Wonen

Wonen

Beter een goede buur dan een verre vriend. Maar wat te doen met een slechte buur? Soms kan een conflict niet gemoedelijk worden opgelost en is juridische bijstand de enige juiste keuze. Conflicten kunnen ook ontstaan bij een huurgeschil. Wij adviseren u graag. 

Het einde van een hoofdstuk

Wilt u een huurwoning verlaten of een huurder vragen uw woning te verlaten, dan is het belangrijk de regelgeving te kennen. BAAKN kan u bijstaan bij het tijdig en correct opzeggen van de huur, zodat na het afsluiten van een hoofdstuk, een nieuw hoofdstuk kan beginnen. 

logo logo