Strafrecht

Strafrecht

Een genster werd plots een vuurhaard. Escalatie zit soms in een kleine donkere hoek van het leven.

Zowel een dader als een slachtoffer kan in aanraking komen met justitie. Een uit de hand gelopen discussie, een eenmalige misstap, slachtoffer van een overval of handel in verboden middelen, het is steeds aangewezen u te laten bijstaan door een advocaat. Wanneer u dient te verschijnen voor de rechtbank zorgen wij ervoor dat u alle procedures begrijpt en verdedigen wij uw belangen.

Scroll
Slachtoffer

Slachtoffer

U werd getroffen door kwaad opzet of eerder een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Voor u het weet bevindt u zich als slachtoffer in een zoektocht naar gerechtigheid en compensatie. BAAKN is graag uw juridische beschermheer als het zover komt.

Beklaagde

Beklaagde

U wordt beticht of vervolgd voor een misdrijf. U moet vechten voor uw recht op verdediging en het lijkt alsof u er alleen voor staat, tegenover justitie of tegenover uw omgeving. Op dat ogenblik biedt BAAKN u een verweer op het scherpst van de snee. 

Schadevergoeding

Bij schade kunnen een aantal zaken voor discussie zorgen. Als het niet duidelijk is wie aansprakelijk is, kan met expertises en getuigen bepaald worden wie verantwoordelijk is voor het ongeval, en wie in aanmerking komt als slachtoffer. Zelfs als de aansprakelijkheid wel duidelijk kan vastgesteld worden, kan er een conflict ontstaan over de schadevergoeding

BAAKN begeleidt u bij de juiste expertises zodat de schadevergoeding correct berekend kan worden en uw belangen worden behartigd. 

logo logo