Advocatenkantoor in Bornem

Scroll

Uw juridische houvast in Klein-Brabant, Bornem

BAAKN is al meer dan 40 jaar uw juridische houvast in Klein-Brabant (Bornem) zowel professioneel als persoonlijk.

Het kantoor ontwikkelde zich samen met de realisatie van verschillende KMO-zones langs de N16 op de as Temse - Bornem - Puurs-Sint-Amands - Willebroek en is al decennialang de vaste raadgever van vele ondernemers in deze regio.

BAAKN biedt haar cliënten een doorgedreven kwaliteit gericht op comfort en ontzorging en  streeft naar een duurzame relatie met haar cliënten.

Als advocaten willen wij een baken van vertrouwen voor u zijn. 

Contacteer ons

Uw BAAKN

BAAKN staat ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen bij, alsook particulieren in familiaal- en persoonsgebonden kwesties. Het team van advocaten en bemiddelaars biedt een flexibele en oplossingsgerichte juridische bijstand op maat van u of uw onderneming. 

Uw juridische houvast, zowel professioneel als persoonlijk . 

Begeleiding van uw onderneming

Als ondernemer wordt u op vele vlakken uitgedaagd en wordt u (dagelijks) geconfronteerd met zeer uiteenlopende juridische vragen.

Laat BAAKN u hierin begeleiden, zodat u uw focus niet verliest.

Heeft u vragen over een herstructurering, de overdracht van uw bedrijf, problemen met personeel, een bepaalde overeenkomst die u wenst te ondertekenen, betalingsproblemen van uw klanten, … Contacteer Baakn.

U krijgt van BAAKN altijd een helder en duidelijk advies.

Ondersteuning bij uw privébelangen

Een levenswandel is zelden zonder bochten of heuvels. BAAKN is er voor u op de sleutelmomenten in uw leven.  

Uw privébelangen kunnen zeer uiteenlopend zijn.  

Ons kantoor staat u bij in alle aspecten van uw familiale leven, zoals bij huwelijk en echtscheiding, omgangsregeling voor de kinderen, een nalatenschap, successieplanning,… 

U kan privé ook geconfronteerd worden met een bouwconflict, een schadegeval, een arbeidsrechtelijke- of verzekeringskwestie e.d.m.  

Het kantoor behandelt een ruim spectrum aan rechtsmateries en kan daarbij terugvallen op haar gespecialiseerde advocaten alsook op meer dan 40 jaar juridische ervaring en vakkennis.

Wij staan u steeds bij, zowel in gerechtelijke procedures voor diverse rechtbanken als op het vlak van adviesverlening, het voeren van onderhandelingen, bemiddeling en geschillenbeslechting.  

Efficiëntie, een duidelijke communicatie en een kwalitatieve juridische dienstverlening worden daarbij als centrale doelstellingen vooropgesteld.  

Vragen?

Vragen?

Onze advocaten zijn beschikbaar voor het communicatiekanaal dat u verkiest. Op een van onze kantoren, telefonisch of via een digitale meeting.

De kantoren van BAAKN zijn gevestigd in Bornem en in Antwerpen en zijn vlot bereikbaar, met parkeergelegenheid.

info@baakn.be              +32 3 376 86 96     

 

KANTOOR KLEIN-BRABANT

Sint-Amandsesteenweg 76
2880 Bornem

 

KANTOOR ANTWERPEN

Filip Williotstraat 9
2600 Antwerpen

Contacteer onze experts!

logo logo